MENU

Arrangementen

Kies hieronder een van onze arrangementen en reserveer direct!

Vrijgezellenfeest of vriendenuitje

Yes! Je hebt vrienden! (lucky bastard!) en dat moet natuurlijk zo nu en dan gevierd worden!

Ben je op zoek naar een sportief en spannend dagje uit? 

KOM DAN NAAR BLACKOUT AIRSOFT!

Gegarandeerd een fantastische dag uit met je maten! Desgewenst zetten wij de vrijgezel "extra in het zonnetje" door gebruik van het RAMBO-pak tijdens de laatste game.

Wij bieden een gevarieerd airsoft-arrangement: bij aanvang ontvang je de nodige informatie en uiteraard veiligheidsinstructies. Vervolgens geven wij uitleg over het airsoftapparaat en spelen jullie diverse games in onze indoor-jungle. Ondersteund door spannende licht- en geluidseffecten garanderen wij een onvergetelijke dag! Je groep speelt privé op het veld, dus je hoeft geen rekening te houden met andere spelers.

PRIJZEN:

€ 52,50 euro per persoon (minimaal 8 personen).

Let op! Het reserveringsformulier is nog geen definitieve reservering. Wij laten u na ontvangst zo spoedig mogelijk weten of er beschikbaarheid is op de datum en het tijdstip van uw voorkeur.

Je bent 2,5 uur bezig (inclusief speluitleg, omkleden en pauze)

Belangrijk: Zorg voor goed schoeisel! Stevige wandelschoenen bijvoorbeeld zijn aan te raden. Daarnaast is het handig om een schone set kleding mee te nemen. Bij Blackout kun je (gratis) gebruik maken van douches. Wel zo fijn als je later op de dag nog op stap gaat!

N.B.: dit arrangement is op basis van vooruitbetaling, zie Algemene Voorwaarden bij reserveren.

Prijs per persoon: € 52,50
Lees meer Inklappen Reserveren
Vrijgezellenfeest of vriendenuitje